ANOUK

MARKETING & SALES

BUSINESS BOOSTER

Marketing & Sales

Business Booster

Groot zakelijk netwerk

In 2012 bracht ik mijn eigen merk KILLON op de markt. Een succesvol, stoer beauty brand dat mij als ondernemer heeft doen groeien en me een wereldwijd netwerk van zakelijke contacten heeft opgeleverd.

Ik ben goed in het samenbrengen van buyer en seller en weet welke stappen daarvoor gezet moeten worden. Door mijn jarenlange ervaring weet ik waar je op let bij het kiezen van (internationale) leveranciers, wat een doelgroep verlangt, welke valkuilen er zijn etc.

Op zoveel vlakken binnen je commerciële onderneming kan ik je helpen.

marketing support
Wat dit concreet inhoudt?

Enkele voorbeelden:

  • Marketing rond jouw product of dienst
  • Verpakkingsmateriaal bepalen
  • Leveranciers selecteren
  • Verkopen stimuleren

Heb je een ander probleem of uitdaging met jouw business? Shoot en ik help je. Aanpakken zit me in het bloed.

© KILLON CARE 2024 – Developed by Enterprise WebsolutionsAlgemene VoorwaardenPrivacy Disclaimer