ANOUK

PROJECT MANAGER

GOAL KEEPER

PROJECT MANAGER

GOAL KEEPER

Zakelijk

Projectbegeleider en beurzen

Met jarenlange ervaring als ondernemer weet ik wat er speelt in de corporate wereld. Komt er een nieuwe klant of project om de hoek kijken binnen jouw organisatie en mis je hiervoor de capaciteit? Ik regel jouw project van A tot Z. Zo staat een gebrek aan mensen, tijd of skills jou niet meer in de weg.

Terwijl jij je focust op de dagelijkse business en de groei van je bedrijf, neem
ik je werk uit handen (en zorgen uit je hoofd).

Het resultaat? Behaalde doelstellingen met een hogere kwaliteit!

Dankzij mijn hands-on mentaliteit heb ik met mijn eigen bedrijf meerdere succesvolle beurzen gedraaid in Nederland, België en Duitsland. Dus ook wanneer je jouw bedrijf wil promoten op een beurs, congres of event, ben ik de persoon die jou kan helpen.

Privé

Structuur, overzicht en rust

Naast zakelijke projecten, zijn ook projecten in de privésfeer mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan de realisatie van een volledige interieur make-over.

Hierbij begeleid en regel ik alles rondom de inrichting, materiaalinkoop en aansturing van de verbonden partijen. Dit doe ik o.a. samen met een styliste, met wie ik al een aantal projecten succesvol heb afgerond. Samen maken we jouw woonwensen tastbaar en helpen we je – indien gewenst – bij het bepalen van je stijl en het maken van keuzes.  

Projectmanager prive
© KILLON CARE 2024 – Developed by Enterprise WebsolutionsAlgemene VoorwaardenPrivacy Disclaimer